fredag 8 februari 2013

Grattis till oss som nu har 200 som gillar vår FB-sida

Nu har vi snart haft öppet i en månad och det är så otroligt roligt. Jag är jätteglad att vi verkligen trodde på detta och genomförde köpet. Nu flyter det på i butiken och jag har redan hunnit med att beställa flera omgången med garner. Vi har utökat lite med nya garner från Järbo, fyllt på med nya färger bland Sandnes garner och idag har jag möte med Ulrika från Rowan, skall bli spännande och se vad Rowan har för utbud förutom det som redan finns.

Vi har nu även kommit igång med vårt stickcaf'e på Tisdagar. Vi var 10 stycken i tisdags och vi hade supertrevligt. Jennifer (dottern) ville lära sig att virka och lycka för henne att två i samlingen studerade till textil lärare. En satte sig med henne, och hon lyckades att göra sitt första virkade bakverk - en dammsugare.

Jag kämpar på med alla modeller, det har blivit några nya alster. Det är allt en oerhörd lyx att vara omgiven av alla dessa garner, problemet är vad man skall sticka, virka :)

Påbörjade en sjal igår kväll, stickas i Manos Silk Blend. Garnet är fantastiskt men jag är inte nöjd med mönstret så här får jag hitta på något bra.
~Trevlig Fredag~

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar